sia abbinato a un cinturino in pelle di alligatore marrone con grandi squame per accentuare il lato chic della sua natura, orologi replica è anche ravvivato dai suoi quadranti.

Omega is divided into four series, namely De Ville, Seamaster, Speedmaster and Constellation. replica watches uk Among them, De Ville is the most popular style in terms of sales.

Blu o grigio scuro soleil, laccato nero profondo o argento opalino: questo tocco essenziale determina la personalità di Carrera.replica orologi Così come cambi naturalmente il modo di guidare una GT a seconda che tu sia in pista o in città.

replicas de relojes

Despre proiect

Situat la 11 minute de centrul Timișoarei, în zona cu cea mai mare dezvoltare din ultimii ani, ansamblul rezidențial Vivere este construit cu materiale de calitate, de către un grup de dezvoltatori cu o bogată experiență locală și națională.

Vivere a fost gândit pentru a oferi locuitorilor săi un ambient rezidențial elegant, liniștit, verde, dar și proximitate față de atracțiile Timișoarei, atât de necesară pentru o viață profesională și personală activă.

Proiectul contine  8 blocuri cu 128  de apartamente amplasate pe 4 nivele, respectiv parter, etaj 1, etaj 2 și mansardă. Ansamblul este format din 4 blocuri finalizate  cu 64 de apartamente in anul 2020  și  4 blocuri cu 64 de apartamente cu finalizare in anul 2022 si vor  beneficia de o serie de facilități precum parcare proprie si spații verzi .

Vivere va permite acces facil către multiple puncte de interes ale Timișoarei, rămănând totuși, prin amplasarea sa, într-o zonă lipsită de poluare, propice unui cartier rezidențial. Accesul către oraș se va face cu ușurință, atât cu mașina cât și mijloace de transport în comun, aflate la doar câteva minute distanța.

Vezi proiectele VIVERE

Ansamblul rezidențial Vivere 2.

Cu un aspect modern și construit cu materiale și finisaje de calitate înaltă, îți oferă plăcerea de a te intoarce acasă, în oaza ta de liniște și relaxare.

Ansamblul rezidențial Vivere 1. Un proiect nou gata să te primească în noua ta casă.

Vivere a fost gândit pentru a oferi locuitorilor săi un ambient rezidențial elegant, liniștit, verde, dar și proximitate față de atracțiile Timișoarei, atât de necesară pentru o viață profesională și personală activă.

Persoane de contact

Nicu Jivi

Administrator

Raul Petrache

Administrator

Emanuel Jivi

Agent vânzări

O proprietate pe care poți să o numești ACASĂ

Achiziționarea unui apartament este o decizie importantă. Va fi locul pe care îl vei numi acasă, locul unde vei dori să îți știi familia protejată, în siguranță și confort. De aceea îți oferim o serie de servicii adiționale, care vor spori confortul și starea de bine.

Managementul proprietății
Administrare și mentenanță
Supraveghere video permanentă