sia abbinato a un cinturino in pelle di alligatore marrone con grandi squame per accentuare il lato chic della sua natura, orologi replica è anche ravvivato dai suoi quadranti.

Omega is divided into four series, namely De Ville, Seamaster, Speedmaster and Constellation. replica watches uk Among them, De Ville is the most popular style in terms of sales.

Blu o grigio scuro soleil, laccato nero profondo o argento opalino: questo tocco essenziale determina la personalità di Carrera.replica orologi Così come cambi naturalmente il modo di guidare una GT a seconda che tu sia in pista o in città.

replicas de relojes

Termeni și condiții

Business Banat European Center SRL a realizat acest site ca o sursa de informare. Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte conditiile de utilizare, fara restrictii sau alte pretentii. Folosirea, incluzand vizitarea site-ului www.bbec.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Va rugam cititi aceste conditii cu atentie, inainte de utilizarea site-ului. Scopul acestui site tine exclusiv de domeniul imobiliar / consultanta. Utilizarea acestui site si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sunt puse la dispozitie fara garantii de orice fel fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti. www.bbec.ro nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online , serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.
bbec.ro isi rezerva dreptul, sa modifice si sa interzica accesul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii. Vizitatorii acestui site accepta si sunt de acord sa foloseasca informatiile pe propriul lor risc. Sub niciun motiv, bbec.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de utilizarea acestui site.

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorii accepta respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site.
Prin urmare, utilizatorii accepta ca:
Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile;
Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti;
Nu vor incarca virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen;
Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau retele;
Nu vor oferi informatii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii;
Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamintul acestora si nu vor extrage sistematic date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica;
Nu vor vinde accesul catre Business Banat European Center SRL sau catre utilizarea acestuia si a nici unui fragment accesat direct de pe el;
Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nicio forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris;
Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutata potrivit politicii noastre de confidentialitate.
Asa cum nu avem control sau responsabilitati asupra altor site-uri sau asupra informatiilor oferite de alte companii sau organizatii sau asupra produselor si serviciilor oferite de alte site-uri, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru utilizarea celor mentionate mai sus, ea facandu-se pe propria raspundere a celor care ne acceseaza.
Toate mesajele referitoare la incalcarea drepturilor de autor vor fi trimise la adresa: office@bbec.ro
Business Banat European Center SRL ® nu ofera nici o garantie asupra informatiilor existente pe site si isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice informatie in orice moment.
Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site, daca nu se specifica altfel, apartin Business Banat European Center SRL ®. Reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei prin orice mijloace fara permisiunea Business Banat European Center SRL ® este interzisa. Deoarece drepturile asupra imaginilor existente apartin unor terte parti, nu ne permitem sa oferim drepturi asupra lor.
Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vanzare si politica de confidentialitate sau alte notificari postate pe acest site au fost concepute in limba romana, desi exista traduceri in alte limbi, aceste traduceri pot fi incomplete sau aduse la zi. In consecinta, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul unui conflict dintre versiunea in limba romana si versiuni in limbi straine, varianta in limba romana va avea prioritate.
Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de conditiile sale de utilizare, va rugam sa ne contactati pe email office@bbec.ro.

Politica de confidențialitate

Business Banat European Center in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.bbec.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Business Banat European Center isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului bbec.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nic i un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Business Banat European Center poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul bbec.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

Business Banat European Center colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.

Business Banat European Center poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru a imbunatati securitatea accesului.

Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar Business Banat European Center le va putea utiliza exclusiv pentru comunicarea cu dumneavoastra.

Business Banat European Center poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Business Banat European Center si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Business Banat European Center nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Business Banat European Center utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Business Banat European Center, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Business Banat European Center.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul agentiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul nostru.